SUKOB S FOTOREPORTERIMA

Janica: Pretjerali su i nisam izdržala

Bionic
Reading

Sukob Janice Kostelić s dvoje fotoreportera Glorije brzo je zauzeo mjesta na naslovnicama medija. Oglasila se je i proslavljena skijašica u vezi tog nemilog događaja

Vožnja za pamćenje

Najbolja hrvatska sportašica svih vremena Janica Kostelić u svojoj karijeri je osvojila četiri olimpijska i pet svjetskih zlata, a tu su i tri velika Kristalna globusa za ukupnu pobjedu u Svjetskom kupu. Veliki rezultati donijeli su joj planetarnu slavu, a zbog toga je 'nastradao' i njezin privatni život.

Hrvatska heroina uvijek je željela svoje privatne stvari sačuvati samo za sebe, ali kod poznatih to ide malo teže. Sada su je fotoreporteri Glorije htjeli snimiti s novim dečkom što se njoj naravno nije svidjelo. Došlo je do prepirke i malog odguravanja fotoreporterke. Vijest je obišla sve elektronske i tiskane medije u Hrvatskoj, a svoj stav iznijela je i Janica.

'Nemam komentar, dovoljno je što sam si dozvolila glupost da se spustim na njihovu razinu. Ali pretjerali su i nisam izdržala što mi je sad žao', izjavila je Janica u Sportskim novostima.