BRAVO CURE

Mladost Iskon u polufinalu Lige prvakinja

11.12.2009 u 22:15

Bionic
Reading

Stolnotenisačice HASTK Mladost Iskona iz Zagreba izborile su plasman u polufinale Lige prakinja nakon što su Tamara Boroš, Park Mi Young i Mirela Đurak na gostovanju kod talijanskog Sandonatesea došle do pobjede 3:1 koja im je donijela plasman među četiri najbolje ekipe

U prvom susretu večeri, Tamara Boroš odmjerila je snage s Huajun Jiang. Tami je odigrala vrlo dobar meč, ali odlučile su nijanse, a pobjeda je nakon pet setova borbe otišla na stranu Jiang.Drugi je meč donio okršaj Park Mi Young i Rumunjke Samare. Samara je osvojila prvi set, no u sljedeća tri je Korejka bila dominantna. Još jedan odličan nastup u Ligi prvaka upisala je i Mirela Đurak.

Nakon što je u Zagrebu u prvom susretu protiv Sandonatesea iznenadila Negrisoli, Mirela je ovaj put bila uvjerljiva protiv Vivarelli i tako donijela drugi bod za Mladost. Baš kao i u prvom susretu u Zagrebu, u posljednjem meču večeri sastale su se Park Mi Young i Huajun Jiang i baš kao i tada i ovaj put je Park bila bolja. Korejka je povela 2:0, Jiang je osvojila treći set, da bi ju u četvrtom Park ostavila na samo šest poena i tako odvela Mladost do pobjede i do polufinala Lige prvakinja.

Rezultat: Sandonatese - HASTK Mladost Iskon 1:3 (Jiang - Boroš 3:2, Samara - Park 1:3, Vivarelli - Đurak 0:3, Jiang - Park 1:3).