SVE JE BOLJE

Lesnar željan povratka, no još ne trenira

10.12.2009 u 08:28

Bionic
Reading

Prvak UFC-a u najjačoj kategoriji Brock Lesnar boluje od divertikuloze, odnosno infekcije u probavnom traktu koja se dogodila zbog nezdravih prehrambenih navika. Amerikanac nije dostupan javnosti, a o njegovom stanju svijet obavještava trener Greg Nelsom koji se opet oglasio

Nitko ne može stupiti u kontakt s Borckom Lesnarom. Predsjednik UFC-a Dana White nedavno je izjavio da je njegov prvak u teškom stanju i da mu je upitna karijera, ali situacija, izgleda, nije tako loša.

Greg Nelson, trener jednog od najboljih boraca svijeta, koji se nedavno vratio sa seminara iz Španjolske donio je nove informacije.

'Osjeća se puno bolje, ali ne radi nikakve jače treninge. Da, ustao je iz kreveta, hoda okolo i kreće se. No u ovom trenutku je sigurno da nije spreman uskočiti u kavez', rekao je Nelson te dodao:

'Sada je najvažnije da se pravilno liječi. On bi odmah skočio u kavez, želi se vratiti. Za nekoga kao što je on teško je stalno biti unutar kuće.'

Nelson je demantirao da je njegov štićenik bio u klinici Mayo, a upoznao je novinare i s jednom odličnom viješću.

'Dobio je novo dijete i sada je vrijeme da se druži sa sinom i kćeri, kvalitetno ispuni vrijeme u ovom dijelu života', završio je Nelson.