SVAKI GLAS JE VAŽAN

Domagoj Duvnjak kandidat za najboljeg rukometaša svijeta!

24.02.2017 u 17:44

Bionic
Reading

Svjetska rukometna organizacije (IHF) objavila je kandidate za titulu najboljeg svjetskog rukometaša u 2016. godini. Među pet finalista je naš Domagoj Duvnjak koji je ovu prestižnu titulu osvojio 2013. godine...

Konkurencija je, kao i svake godine, strašna. Uz Domagoja Duvnjaka tu su još dvostruku pobjednik Nikola Karabatić, aktualni pobjednik Mikkel Hansen, sjajni njemački golman i Duvnjakov suigrač u Kielu Andreas Wölff te norveška nada, 21-godišnji Sander Sagosen.

Duvnjak iza sebe nema najbolju moguću sezonu, no i dalje je u najužoj konkurenciji za najboljeg na svijetu. Predvodio je Dule Hrvatsku na EP-u u Poljskoj do brončane medalje, potom je kroz kvalifikacije odveo reprezentaciju na Olimpijske igre u Rio de Janeiru gdje smo nes(p)retno zapeli u četvrtfinalu. Nije imao previše sreće ni na klupskom planu, njegov je Kiel ostao bez naslova njemačkog prvaka, a u Ligi prvaka osvojili su četvrto mjesto...

Domagoju je svaki glas važan, a na sljedećem linku možete pomoći kapetanu hrvatske rukometne reprezentacije i dati mu svoj GLAS.

U isto vrijeme u konkurenciji za najboljeg trenera u 2016. godini našao se bivši strateg PPD Zagreba i aktualni slovenski izbornik Veselin Vujović, a protukandidati su mu Didi Dinart, Christian Berge, Gudmundur Gudmundsson i Dagur Sigurdsson.