JAKO DOBRA VIJEST

Enio Sacilotto preuzeo 'medvjediće' i mladu repku

07.12.2009 u 10:46

Bionic
Reading

Donedavni trener prve momčadi KHL Medveščak - Enio Sacilotto - ostaje u klubu kao trener druge momčadi koja se natječe u Državnom prvenstvu Slovenije. Uz to, Sacilotto će trenirati mladu reprezentaciju Hrvatske

Momčad KHL Medveščak M2 od ponedjeljka je u rukama Kanađanina Enija Sacilotta. Nakon odlaska s klupe prve momčadi, Sacilotto je preuzeo drugu momčad 'medvjeda' u trenutku kada drži sedmo mjesto u Državnom prvenstvu Slovenije s osvojena 23 boda. Poslije prošlogodišnjeg vodećeg mjesta u regularnom dijelu prvenstva te trećeg mjesta u Play Offu, Sacilotto će pokušati što bolje plasirati klub u nastavku sezone. Riječ je o ekipi s mahom mladim igračima koji skupljaju iskustvo u slovenskom prvenstvu.

Uz to, Sacilotto će preuzeti vođenje mlade hrvatske reprezentacije U-20 koja se u nedjelju okupila u Zagrebu i počela s intenzivnim treninzima uoči utakmice protiv mlade momčadi KAC Klagenfurt koja će se igrati u srijedu 9. prosinca u Klagenfurtu. Mladi hokejaši će imati novu provjeru već idući dan, kada će u Bledu igrati protiv slovenske reprezentacije U-20, a na Svjetsko prvenstvo Divizije I koje se održava u Poljskoj otputovat će u subotu 12. prosinca.