IZBOR IHF-A

Na vrhu bolan trenutak koji cijela Hrvatska ne može zaboraviti

09.02.2017 u 07:00

Bionic
Reading

Svjetska rukometna federacija (IHF) objavila je najbolje poteze SP-a u Francuskoj, a među njima je i obrana sedmerca Torbjorna Bergeruda našem Zlatku Horvatu

Ovih dana IHF-a je svojim izborom još malo podsjetio Hrvate na najbolniji trenutak SP-a koji je puno toga promijenio. Naime, objavljen je video s TOP 5 obrana s toga natjecanja u Francuskoj, a na prvom mjestu je norveški vratar Torbrjorn Bergerud koji je u polufinalu nakon isteka vremena skinuo sedmerac Zlatku Horvatu i donio svojoj reprezentaciji produžetke.

Svi znamo kako je završilo - Skandinavci su prošli dalje, mi na kraju ostali i bez bronce, nastao je kaos u hrvatskoj sportskoj javnosti pa su izbornik Babić te legende u stručnom stožeru Metličić i Balić postali bivši.

IHF je odabrao i deset najboljih golova koje također možete vidjeti u priloženom videouratku. Zanimljivo, na prvom mjestu našla se akcija Makedonaca u sudaru sa Španjolskom, odnosno dvostruki cepelin poslije dodavanja Lazarov - Manaskov – Lazarov.

Naš skromni sud je da se u TOP 10 morala naći i akcija Hrvatske protiv Mađarske koju je atraktivnim cepelinom završio Duvnjak, ali tako nisu mislili u IHF-u. Tu akciju možete pogledati OVDJE, pa sami prosudite.