JE LI NAUČIO LEKCIJU?

Teniski talent nakon skandala moli za oprost: Sramim se!

06.02.2017 u 14:51

Bionic
Reading

Nakon što je lopticom pogodio suca u glavu i zaradio diskvalifikaciju zbog koje je Kanada ispala u Davis Cupu, Denis Shapovalov ispričao se javnosti i svojoj reprezentaciji te priznao da se srami...

Podsjetimo, igrao se ove nedjelje peti meč u dvoboju osmine finala Davis Cupa između Kanade i Velike Britanije, a pobjeda je značila i prolazak dalje u četvrtfinale. Denis Shapovalov gubio je od Kylea Edmunda i nije to mogao podnijeti, posebno kad je nakon dva izgubljena seta dopustio 'break' i u trećem. Opalio je frustriran lopticu, a ona je pogodila suca u glavu i prilično ga ozlijedila.

Mladi 17-godišnji kanadski talent je diskvalificiran, a Britancima je dodijeljena pobjeda. Prizor sramotnog divljačkog poteza brzo je obišao svijet, a ubrzo je stigla i isprika.

'Želim se ispričati sucu. Sramim me. Moje ponašanje nije bilo prihvatljivo. Žao mi je zbog moje momčadi i moje reprezentacije,' priznao je Shapovalov, inače rođen u Izraelu, a ruskih korijena.

'Ovo je zadnji put da se nešto takvo dogodilo. Naučit ću nešto iz toga,' uvjeren je dečko koji je prošle godine osvojio juniorski Wimbledon i predviđaju mu veliku karijeru, no morat će naučiti kontrolirati svoje živce...

Shapovalov pogodio suca Autor: YouTube