BOJE SE ĐOKOVIĆA

Španjolci o mukama u Osijeku: Bez Nadala teško i s ovakvim Hrvatima!

06.02.2017 u 09:43

Bionic
Reading

Španjolski mediji odahnuli su nakon što su Bautista Agut i Carreno Busta preokrenuli Davis Cup dvoboj protiv Hrvatske ove nedjelje, no smatraju da ova ekipa ne može daleko bez pomoći Rafaela Nadala...

Španjolska posljednje tri godine ne postiže vrhunske rezultate u Davis Cupu, a vjerojatno bi izgubila i od Hrvatske ovog vikenda da je za našu reprezentaciju igrao Marin Čilić. Ovako su se španjolski tenisači izvukli i zabilježili tijesnu pobjedu 3:2, unatoč herojskom otporu Škugora i Mektića.

Trijumf u Osijeku očekivano nije izazvao euforiju u zemlji, a dnevnik As naglašava da je ovim susretom prekinut niz poraza na gostovanjima, no u četvrtfinalu protiv Srbije treba im povratak glavne uzdanice.

'Opet igramo u gostima. U Srbiju kod Đokovića moraju ići svi, predvođeni Rafaelom Nadalom. Srbija je jača od Hrvatske,' zaključuje novinar Juan Mora i dodaje:

'Igrali smo s B reprezentacijom Hrvatske, koja je nastupila bez Čilića, Karlovića, Ćorića i Dodiga. Naša je bila A reprezentacija, samo bez Rafaela Nadala. Što će biti dalje u Davis Cupu teško je predvidjeti.'