USPJEŠAN POVRATAK

Trijumfalni Federer ovako je svima pokazao da još nije za penziju!

02.01.2017 u 17:29

Bionic
Reading

U svojem povratničkom meču Roger Federer svladao je Danija Evansa na Hopman Cupu rezultatom 6-3, 6-4, a ostaje tek pitanje je li taj nivo igre dovoljno dobar za povratak na vrh...

Slavni 35-godišnji Švicarac propustio je Olimpijske igre u Riju, US Open te završni dio sezone zbog ozljede koljena i mnogi su već otpisali njegovu karijeru, no ako je suditi po prvom povratničkom meču ovog ponedjeljka na Hopman Cupu, definitivno još uvijek nije za staro željezo.

Federerova igra izgledala je protiv Danijela Evansa slično onoj koju je prezentirao prošle sezone i koja ga je držala blizu teniskog vrha, ali nije bila dovoljna za osvajanje Grand Slam turnira.

Ipak, sezona je tek počela i Roger je svjestan da pravi izazovi tek slijede.

'Za prvi meč ovo je sjajno, jer su očekivanja bila niska. Već tjednima ne razmišljam o koljenu i ne osjećam bol,' poručio je svojim navijačima osvajač 17 Grand Slam turnira koji će na novi jurišati za dva tjedna u Melbourneu.

'Na neki način sam tužan, jer je povratnička misija gotova, zato što sam zbilja u njoj uživao. Laknulo mi je, ali sam i tužan,' zaključio je Roger Federer, a mi se nadamo da se neće morati ponovo oporavljati od ozljede ove kalendarske godine...