CIRKUS U RINGU

Nokautirana za 48 sekundi, a kući odlazi s tri milijuna dolara!

01.01.2017 u 10:57

Bionic
Reading

U borilačkom sportu sve je moguće pa tako i ogromna zarada čak i ako ste dobili batine te praktički niste uputili ni jedan pošten udarac. Upravo to se dogodilo u slučaju Ronde Rousey koja je doživjela svoj drugi poraz u nizu, ali je kući otišla bogatija za čak tri milijuna dolara. Novi borilački cirkus…

Podsjetimo, svjetski poznatu Rondu Rousey – koja je kotirala kao nepobjediva vladarica UFC-a - nokautirala je u Las Vegasu za samo 48 sekundi Amanda Nunes.

Međutim, Ronda Rousey je samim nastupom zaradila tri milijuna dolara, što je gotovo duplo više od zbroja honorara svih ostalih sudionika eventa, piše Fightsite.hr

Borcima je ukupno podijeljeno četiri milijuna i 683 tisuće dolara, od čega čak tri milijuna odlazi Rousey, kojoj je to bila fiksna cifra bez prava na bonus.

Za usporedbu, prvakinja Amanda Nunes je uz pobjedu zaradila 200 tisuća dolara ili točno 15 puta manje od Rousey. Zapravo, zbroj honorara preostalih 19 boraca iznosi 1.683.000 dolara, što je gotovo duplo manje od onoga što je Rousey zaradila za manje od minute u kavezu, gdje nije pokazala apsolutno ništa.

Više o toj temi pročitajte OVDJE