LJUTITI CRO COP

Ljutiti Cro Cop poručio Silvi: Nalupat ću te čim te vidim!

02.12.2016 u 13:58

Bionic
Reading

Mirko Cro Cop Filipović trebao se 29. prosinca u Japanu boriti protiv Brazilca Wanderleija Silve. No Silva je borbu otkazao, a Cro Cop mu je preko društvenih mreža zaprijetio

'Upravo sam dobio poruku iz Rizina da se Wanderlei Silva uplašio i otkazao borbu sa mnom za Novu godinu, a kunem se da sam neki dan rekao Stipi Drvišu da imam filing da će ovaj eskivirati borbu. I jutros dobijem poruku', napisao je Cro Cop i nastavio:
'Koja je to kukavica, bio je hrabar kad me prozvao u srpnju da želi borbu sa mnom u prvom krugu turnira. Bio je hrabar kad je držao predavanje na presici nakon moje zadnje borbe kako ćemo nas dvojica prirediti borbu za pamćenje. Nije sramota uplašiti se ili izgubiti borbu, ali je sramota glumiti mangupa, a znaš da se nemaš namjeru boriti.'

No dojam je kako se jedan od legendarnih MMA boraca, 40-godišnji Wanderlei Silva ipak uplašio. Zato mu je Mirko odlučio zaprijetiti.
'Ja zaista ne volim trash talk, ali, Wanderlei Silva, ako se pojaviš u Japanu u bilo kojoj ulozi osim da se boriš sa mnom, tako ću te nalupati i to tamo gdje te prvi put vidim. Bilo u hotelu, bilo u Saitama Areni. Nekada si bio pravi ubojica u ringu i beskompromisni borac, a sada si samo scared homie', zaključio je Cro Cop.

Silva i Cro Cop borili su se dvaput. Prva je borba u travnju 2002. završila bez pobjednika, a 2006. Cro Cop je 'unakazio' i nokautirao Brazilca. Od uzvrata čini se, makar i nakon 10 godina, ipak neće biti ništa. Silva u karijeri ima 35 pobjeda i 12 poraza u nekoliko različitih MMA federacija, no ovo mu je jedan od najvećih poraza!