SJAJNA VIJEST

Pobjednik Tour de Francea dolazi voziti utrku kroz Hrvatsku!

27.10.2016 u 10:41

Bionic
Reading

Jedan od najboljih biciklista današnjice, Talijan Vicenzo Nibali sudjelovat će u sljedećem izdanju utrke Tour of Croatia koja je sve popularnija u svijetu biciklizma...

Biciklistička utrka kroz Hrvatsku pokazala se kao izuzetno jak turistički adut u posljednje dvije godine, a sljedeće bi mogla biti još i veći magnet, jer sudjelovat će na njoj pobjednik Tour de Francea, Vuelte i Gira, jedan od najboljih biciklista današnjice.

Vicenzo Nibali i njegova ekipa BAHRAIN MERIDA Pro Cycling Team ne samo što su izabrali Poreč za svoje predstavljanje, već će sudjelovati i na prestižnoj hrvatskoj biciklističkoj utrci.

'U samo dvije godine održavanja uspjeli smo Tour of Croatia pozicionirati kao respektabilnu međunarodnu utrku pa smo tako prošle godine imali pet ekipa koje se natječu u najvišem rangu World Tour utrka. Pripreme za iduću godinu su u tijeku, utrka će imati ukupno šest novih etapa, a bit će i puno zahtjevnija. Ono na što smo izuzetno ponosni i što možemo ekskluzivno najaviti je to da će BAHRAIN MERIDA Pro Cycling Team na našoj utrci predvoditi kapetan Vicenzo Nibali, jedan od najboljih biciklista današnjice', potvrdio je Ivan Črnjarić, event i marketinški direktor Tour of Croatia.

Dolazak Nibalija definitivno će privući i druge biciklističke velikane, kao i medije pa možemo očekivati sljedeće godine najbolju utrku kroz Hrvatsku dosad...