NIJE TO MOGAO PODNIJETI

Amerikanac divljao i razbijao zbog tenisa Ive Karlovića!

24.10.2016 u 21:45

Bionic
Reading

Protivnici Ive Karlovića redovito izlaze s terena frustirani, a Steve Johnson definitivno je bio jedan od njih nakon poraza 7:6(5), 6:3 na otvaranju turnira u Beču...

Hrvatski 37-godišnji tenisač poznat je kao jedan od najneugodnijih protivnika na ATP sceni, zbog snažnih servisa i stila igre koji ne odgovara baš nikome.

Karlovićevi protivnici često su iznimno frustrirani za vrijeme mečeva, zbog nemoći koju osjećaju na servis Diva sa Šalate, a među njima je definitivno bio i Steve Johnson ovog ponedjeljka.

Naime, na otvaranju turnira u Beču iz kategorije ATP 500 Amerikanac je jako loše podnosio 'bombe' koje je Karlović servirao, posebno na 'break' prilike kojih je Steve imao ukupno šest, a niti jednu nije iskoristio.

Johnson je nekoliko puta bijesno razbio reket, povremeno je i urlao, zaradio je i opomenu, ali ništa nije pomoglo. Ivo je prvi set dobio u 'tie-breaku' 7:5, a u drugom je oduzeo servis protivniku i dovršio ga sa 6:3.

Karlović koji je zabio 'samo' 16 as servisa u sljedećem kolu igrat će protiv Damira Džumhura. Valjda će ovaj bolje podnijeti Karlovićev tenis...

ATP Beč, 1. kolo:

Karlović – Johnson 7:6(4) 6:3