NIJE PRVI...

Svašta se pisalo o Đokoviću; evo što o tome misli Murray

08.10.2016 u 13:13

Bionic
Reading

Škotski tenisač Andy Murray govorio je o svojem velikom cilju za sljedeću godinu te o krizi prvog tenisača svijeta Novaka Đokovića

Murray je dvostruki olimpijski pobjednik, dva puta je osvojio Wimbledon, jednom US Open, pet puta bio u finalu Australian Opena i jednom Roland Garrosa... No sjajni rezultati na najvećim turnirima nikada ga nisu gurnuli na prvo mjesto na ATP ljestvici.

'Naravno da razmišljam o prvom mjestu, taj cilj mi daje dodatnu motivaciju da naporno radim', rekao je Murray koji se osvrnuo i na Đokovića koji je posljednjih mjeseci imao dosta kriznih trenutaka i neočekivanih poraza.

'Nije Novak prvi kojem se to događa. Napravio je nešto u što je uložio jako puno truda, a što mu je više puta za malo izmicalo, osvojio je Roland Garros. Takav uspjeh donosi mnogo sreće, poslije čega je normalno da dolazi do pada, naročito kod Novaka koji je veliki emotivac. Zato je njegovo trenutačno stanje normalno', stao je u obranu srpskog igrača Murray, uz riječi koje bi mogle iznenaditi i samog Đokovića.

Inače, za Đokovićevu krizu mnogi su kao razlog naveli privatne probleme, svašta se pisalo, a strani mediji špekulirali su kako je srpski igrač pred razvodom.