TEŽAK KRAJ SEZONE

Nevolje za Đokovića: Ozljede dovode u pitanje čak i prvo mjesto!

28.09.2016 u 18:51

Bionic
Reading

Prvi tenisač svijeta Novak Đoković neće braniti naslov pobjednika ATP turnira u Pekingu zbog ozljede lakta koja ga muči već duže vrijeme, a ako propusti i Šangaj, prednost ispred Andyja Murrayja znatno će se smanjiti...

Srpski tenisač ima brojne probleme još od Wimbledona i više nije nepobjediv u svijetu tenisa kao što je bio prethodnih godina.

Nakon poraza u finalu US Opena od Stanislasa Wawrinke, Đoković je odlučio produžiti odmor i neće braniti naslov na turniru u Pekingu sljedeći tjedan. Razlog je ozljeda lakta koju vuče već neko vrijeme.

Đoković je također imao problema i s desnim ramenom u New Yorku, a žalio se na ozljede i tijekom olimpijskog turnira u Riju na kojem je ispao u prvom kolu.

Sada je pitanje hoće li se Nole oporaviti do velikog turnira u Šangaju koji je na rasporedu za desetak dana, a ako i njega propusti izgubit će najmanje 1500 bodova u odnosu na Murrayja, a do kraja sezone još mora braniti 2300 bodova u Parizu i Londonu pa bi se zaliha od 4700 bodova mogla istopiti, a Britanac ga čak i prestići ranije nego što se to itko nadao...