JASNA PORUKA

Jedina prava istina; oglasio se emotivni Borna Ćorić

23.09.2016 u 15:16

Bionic
Reading

Hrvatska reprezentacija Davis Cupa doživjela je težak udarac ozljedom Borne Ćorića zbog koje mora na operaciju, a u povodu toga oglasio se i hrvatski tenisač

U petak je sportsku javnost pogodila informacija kako mladi talent hrvatskog tenisa mora pod nož i da zbog toga propušta finale Davis Cupa koji je na rasporedu 25. - 27. studenoga u Zagrebu ili Splitu. Sada je i sam Ćorić putem društvenih mreža obavijestio navijače kakva je zaista situacija.

'Dragi svi, sljedećeg tjedna u Zagrebu morat ću obaviti operaciju koljena. Nadam se da će operacija biti uspješna i da ću se moći priključiti momčadi u finalu Davis Cupa krajem studenog. Hvala vam na podršci, ni sami ne znate koliko mi znači!' napisao je Ćorić na Facebooku, a nešto drugačija poruka osvanula je na Instagramu:

'Psihički se pripremam za operaciju u prekrasnom Zadru te se nadam da imam više šanse zaigrati u finalu nego što čitam.'

Inače, optimističan je po njegovu pitanju bio izbornik Željko Krajan koji je također najavio da bi u slučaju izostanka Borne Ćorića umjesto njega zaigrao Ivo Karlović, no razgovori oko njegova mogućeg povratka u reprezentaciju tek počinju.