OSJEĆA SE IZDANO

Razočarani Babić otvorio dušu i dao neopozivu ostavku!

08.09.2016 u 20:03

Bionic
Reading

Izbornik hrvatske rukometne reprezentacije Željko Babić odlučio se povući nakon neuspjeha na Igrama u Riju. U oproštajnom obraćanju Savezu požalio se kako se u njega sumnjalo od samog početka te zbog toga daje neopozivu ostavku...

Dan nakon što je novi predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac javno prozvao Babića i Balića za neuspjeh na Olimpijskim igrama u Riju, stigla je reakcija sada već bivšeg izbornika.

Kako prenose Sportske novosti, Babić je poslao HRS-u oproštajno pismo u kojem objašnjava razloge ostavke koju je podnio.

'Osjetio sam od početka i mog dolaska na mjesto izbornika hrvatske rukometne reprezentacije veliko nepovjerenje i sumnje u moje sposobnosti i kompetencije. U takvoj neugodnoj atmosferi i okruženju sam osjetio da ne mogu kvalitetno doprinijeti ostvarenju vlastitih ideja i zajedničkih ciljeva', stoji u pismu Željka Babića, a dodao je:

'Osjećam se jako loše, da ne kažem izdan te u takvom okruženju i stanju koje vlada, a u interesu svih nas i postizanju boljih rezultata (zlato), dajem neopozivu ostavku na mjesto izbornika hrvatske seniorske reprezentacije.'

Podsjetimo, Babić je došao na kormilo reprezentacije uoči EP-a u Poljskoj, na kojem je osvojio broncu, no u Riju naša izabrana vrsta nije uspjela ući u polufinale, što je proglašeno velikim neuspjehom. Pred HRS-om je sada potraga za novim izbornikom.

Cijelo Babićevo pismo pročitajte ovdje