ZATVOR UMJESTO KAVEZA

Bivši borac UFC-a višestruki ubojica?

20.11.2009 u 08:27

Bionic
Reading

Bivšeg borca ultimate fighta Davida Allena Tynera (28) privela je policija u Oklahoma Cityju pod sumnjom da je umiješan u ubojstvo šest osoba

Organi reda opkolili su kuću 28-godišnjeg Tynera koji se predao bez otpora. Bivšeg natjecatelja u kavezu policija sumnjiči da je sudjelovao ili počinio masakr 9. studenoga. Tada je u kući koja je izgorjela u požaru policija pronašla četiri tijela, a sve osobe ubijene su iz vatrenog oružja. Identificirane osobe su bile žene - Brooke Phillips (22), Millie Barrera (22), Jennifer Lynn Ermey (25) i Casey M. Barrientos (32), a dvije od žrtava bile su trudne.

Policija je objavila da je jedini preživjeli Jose Fernando Fierro identificirao Tynera kao sumnjivca, ali da postoji mogućnost da on nije jedina osoba umiješana u strašan zločin.

Inače, Tyner je u UFC-u imao sedam borbi, a jedini poraz doživio je od Patricka Smitha 2007. nokautom u drugoj rundi. Prema nekim nagađanjima, Tyner se spremao za povratak u kavez, ali po svemu sudeći čeka ga mjesto u zatvoru.