NIŠTA OD MEDALJE

Juniori upotpunili loš dan hrvatskog rukometa

07.08.2016 u 21:17

Bionic
Reading

Hrvatska muška juniorska rukometna reprezentacija osvojila je četvrto mjesto na Europskom prvenstvu u Danskoj nakon što je u susretu za broncu poražena od Francuske 30-35 (12-18).

Francusku su do pobjede predvodili Mem sa sedam i Billant sa šest golova, dok su u hrvatskim redovima najefikasniji bili Babić i Medić sa po šest golova, dok je Mičević dodao pet pogodaka.

'Čestitao bi dečkima na odlično odrađenom prvenstvu. Otišli smo nekoliko stepenica više od našeg posljednjeg natjecanja. Sljedeće što nas čeka je Svjetsko prvenstvo gdje ćemo tražiti da odemo tu jednu stepenicu do postolja. Bilo je teško posložiti se za ove dvije posljednje utakmice jer su nam se ozlijedili Severec i Vrdoljak. Izvukli smo odličan rezultat, momci su dali posljednje atome snage i možemo svi biti ponosni na njih. Vidjeli smo što možemo, kako stojimo, skupili jedno vrijedno iskustvo i s time u mislima ćemo se nastaviti pripremati se za sljedeću akciju', rekao je izbornik Hrvoje Horvat na kraju Europskog prvenstva.