ŠTO MU TO TREBA...

'Zvijer' Bob Sapp se vraća u ring; opet će biti sprdanja!

26.05.2016 u 08:08

Bionic
Reading

Nakon otprilike tri godine izbivanja iz nastupa u slobodnoj borbi, veteran Bob Sapp se odlučio na povratak sportu. 'The Beast' bi trebao predvoditi Road FC 32 event koji nas očekuje 2. srpnja u Hunanu, Kini.

Road Fighting Championship je objavio ovu vijest, a Sappu je ovom prigodom dodijeljen kineski teškaš Aorigele. Priredba će se održati u Exhibition Centru koji može primiti do 20 tisuća posjetitelja.

Amerikanac je posljednji MMA meč odradio 2013. godine protiv Edsona Franca te se umirovio nakon 12 poraza u nizu. Ti dvoboji su u pravilu manje od jedne runde (njih 11), a Sapp se u njima propisno osramotio te je postajao predmet sprdnje. No izgleda da mu novca nikada nije dosta, jer ne postoji niti jedan drugi razlog zašto bi se vratio sportu u kojem je postao 'vreća za nabijanje'.

U međuvremenu je sudjelovao u kickboxingu i profesionalnom hrvanju, a posljednji put je nastupio na Rizinovoj priredbi s kraja prošle godine kada je tehničkom odlukom svladao Akebona u dvoboju po shoot boxing pravilima.

Sapp se borio i protiv Cro Copa po K-1 pravilima, ali je tada bio u dobroj formi