PROTIV TALIJANA NA MAXTV-U

Hrvatski vaterpolisti poručili: Atmosfera u ekipi je odlična!

09.05.2016 u 17:00

Bionic
Reading

Hrvatska vaterpolska reprezentacija nakon nedavne pobjede nad Rusijom i priprema u Splitu, u odličnom je raspoloženju otputovala u talijansku Siracusu gdje će u utorak 10. svibnja u 19 sati odigrati uzvratnu utakmicu FINA Svjetske lige. Uzvratnu utakmicu između Italije - Hrvatske možete gledati na programu Arenasport 2 u 19 sati (MAXtv)

Reprezentacija Italije ozbiljan je i jedan od najjačih svjetskih protivnika, no podsjetimo, u prvoj utakmici FINA Svjetske lige koja je odigrana u prosincu prošle godine, naše su reprezentativce uspjeli nadjačati samo jednim golom razlike, rezultatom 9:8.

'U Italiju odlazimo dobro pripremljeni. Očekujemo tešku utakmicu, no ukoliko pokažemo sve što možemo vjerujem da možemo pobijediti. Atmosfera u ekipi je odlična, sve je spremno za jednu zanimljivu vaterpolo utakmicu', izjavio je Petar Muslim.

Na utakmicu s Italijom otputovali su: Marko Bijač, Ivan Marcelić, Luka Lončar, Boris Pavlović, Ivan Milaković, Marko Macan, Maro Joković, Anđelo Šetka, Petar Muslim, Ante Vukičević, Loren Fatović, Antonio Petković i Andro Bušlje.

Arenasport 2 od 19:00

Uzvratna utakmica FINA Svjetske lige između Italije i Hrvatske biti će u utorak 10.5. u direktnom prijenosu na programu Arenasport 2 u 19 sati (MAXtv)

Stručni stožer čine: izbornik Ivica Tucak, Ivan Asić i Damir Luketić.

'Iako nismo u kompletnom sastavu napravit ćemo sve što možemo da odigramo dobru utakmicu i pariramo Italiji', zaključio je Marko Bijač.

Podsjetimo, Hrvatska će na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru igrati u grupi B. Protivnici našoj reprezentaciji su SAD, Španjolska, Francuska, Crna Gora, Italija. U grupi A igrat će Srbija, Grčka, Brazil, Australija, Japan i Mađarska. Hrvatska vaterpolo reprezentacija prvu utakmicu igra protiv reprezentacije Amerike. Prve četiri reprezentacije iz svake skupine izborit će četvrtfinale.