JOŠ JEDNOM

Ne izgleda dobro za Serenu; fanovi s pravom zabrinuti

29.04.2016 u 19:25

Bionic
Reading

Počinje Masters u Madridu, a u ženskoj konkurenciji neće biti one najbolje – Serene Williams. Nastavili su se problemi sa zdravljem za iskusnu Amerikanku

Ovo nikako ne izgleda dobro. Serena Williams povukla se s Madrid Opena zbog gripe, a to je već treći turnir ove sezone (prije u veljači Dubai i Doha) koji propušta zbog bolesti. Isto tako nije u siječnju nastupila ni na Hopman Cupu zbog ozljede koljena.

Inače, od rujna prošle godine i US Opena sudjelovala je samo na četiri velika turnira, što izaziva veliku zabrinutost kod njezinih fanova koji se nadaju da će ova 34-godišnjakinja pronaći još snage kako bi osvojila 22. Grand Slam u karijeri te se tako izjednačila s rekorderkom Open ere Steffi Graff.

Do Roland Garrosa je manje od mjesec dana, a Amerikanka na turnirima na kojima je nastupila u 2016. ni jednom nije otišla do kraja, dva poraza u finalima (Australian Open i Indian Wells) te jedan u četvrtom kolu Miamija.

'Na nesreću, morala sam se povući iz Madrida jer se borim s gripom i nisam 100 posto spremna. Nadam se brzom povratku', izjavila je Serena koja je u španjolskoj prijestolnici slavila 2012. i 2013.