CIUDAD REAL - ZAGREB CO

Džomba: Srčanošću do što boljeg rezultata

07.11.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Rukometaši Zagreba u subotu (18 sati) igraju utakmicu četvrtog kola Lige prvaka. Hrvatski prvak je dosad ostvario dvije pobjede, dok se Španjolci mogu pohvaliti maksimalnim učinkom

Zagrebaši igraju svoju 'najlakšu' utakmicu u skupini C. Gostovanje kod aktualnog prvaka Europe koji je u zadnje četiri sezone tri puta bio na vrhu mnogi su nazvali i putem bez nade. Ciudad Real je stroj kolji melje i veliki favorit, pa bi bodovi hrvatskog predstavnika bili pravo iznenađenje. Posebice ako se zna da je najbolja španjolska momčad u zadnjih pet godina u svim natjecanjima na svom parketu poražena samo dva puta.

'Idemo odigrati dobru utakmicu i vratiti samopouzdanje koje nam je poljuljano nakon poraza od devet razlike u Hamburgu. Očekujem srčanu utakmicu. Mi ćemo dati sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat', reklo je desno krilo Zagreba Mirza Džomba.

U Ciudad Realu ne bježe od uloge favorita, ali se ni ne razmeću izjavama.

'Balić je njihov najbolji igrač. Oni kod kuće igraju na nož, a ovdje dolaze bez opterećenja i zato mogu biti opasni ako ih ne shvatimo ozbiljno,' izjavio je Alberto Entrerrios.

Kod domaćina neće biti Joana Canellasa (koljeno), dok su gosti bez Josipa Valčića (zglob) i Ljube Vukića (leđa).