NAZIVAJU GA UMIŠLJENIM

Cro Copov žestoki odgovor: Evo za mangupe koji me....

13.02.2016 u 13:54

Bionic
Reading

Povodom promocije UFC Fight Nighta koji će se 10. travnja održati u zagrebačkoj Areni održana je konferencija za medije na kojoj su bili prisutni i glavni protagonisti ovog događaja.

Junior dos Santos i Ben Rothwell predvodit će zagrebački UFC Fight Night koji će se održati 10. travnja. Tim je povodom u Areni održana konferencija za medije na kojoj su bila prisutna obojica boraca, a jedna JDS-ova izjava izazvala je dosta pozornosti.

“Žao mi je što Mirka Filipovića nisam sreo. On je legenda, jedan od boraca zbog kojeg sam se i počeo boriti. Velika mi je čast bila boriti se protiv njega. Žao mi je što ga nisam sreo ovdje. Očekivao sam da će doći.”, rekao je Junior dos Santos okupljenim novinarima, a ta je izjava izazvala brojne komentare ljubitelja MMA borbi i UFC-a.

Neki su u svojim komentarima zamjerili Cro Copu što nije bio prisutan u zagrebačkoj Areni, a on je svima odgovorio na Facebook stranici portala Fight Site.

Izjavu prenosimo u cijelosti:

'Evo za mangupe koji me nazivaju umišljenim, da bi bio red da sam ga pozdravio i slično, sinoć sam bio u hotelu gdje su borci odsjeli, došao na piće pozdraviti izvršnog direktora UFC-a i naravno Santosa i Rothwella. Santos nije bio u hotelu, a s Rothwellom sam porazgovarao i popio piće kako je i red. I selfi smo jedan bacili koji je Ben i objavio na svom Facebooku, a vi samo pametujte i dalje i hranite se time… pozdrav'


Just bumped into a legend!! "Right leg hospital, left leg cemetery" CroCop

Posted by Ben Rothwell on 10. veljače 2016