BRAZILAC GOVORI HRVATSKI

MMA legenda poslala poruku hrvatskim navijačima i Modriću

11.02.2016 u 08:32

Bionic
Reading

Glavne zvijezde zagrebačkog UFC eventa jako se dobro zabavljaju u hrvatskoj metropoli, a po dobrom raspoloženju se posebno ističe Junior Dos Santos, koji je nešto poručio i hrvatskim fanovima

Brazilski borac, 32-godišnji Junior Dos Santos, a u svijetu borbi poznat i pod nadimkom Cigano, jako se dobro zabavio na rukometnoj utakmici u zagrebačkoj Areni, i to u društvu Igora Pokrajca, dok su malo dalje od njih bili njihovi protivnici, Ben Rothwell i Jan Blachowitz.

Izuzetno dobro raspoloženi bivši teškaški prvak tako je snimio i jednu poruku za hrvatske MMA fanove, a gospodin 'kamerman' bio je upravo The Duke.

I po ostalim fotografijama se može zaključiti kako su se dobro zabavili, a borci su posebno impresionirani dvoranom, gdje bi ih 10. travnja moglo gledati preko 15.000 ljudi. Poslušajte što vam JDS želi reći.

@junior_cigano

Videozapis objavljuje Igor The Duke Pokrajac UFC (@igorpokrajac)


A da Junior Dos Santos vodi brigu o domaćinima i njima važnim ljudima potvrđuje i fotografija na kojoj se fotografirao ispod dresa Luke Modrića te mu preko Instagram uputio velike pozdrave.

@lukam10 puno pozdrava od @junior_cigano

Fotografiju objavljuje Igor The Duke Pokrajac UFC (@igorpokrajac)