KAKAV JE TO SVIJET?

Turisti radije slikaju zgrade nego Kurnjikovu

26.10.2009 u 14:28

Bionic
Reading

Ana Kurnjikova stigla je u Kuala Lumpur, odradila sastanke, zakasnila na ručak s tamošnjim ministrom i fotkala se u središtu grada, no za svo to vrijeme gotovo nitko je nije primijetio. Turisti su čak radije fotografirali zgrade nego tenisku ljepoticu

Je li Ana Kurnjikova izgubila svoj prepoznatljivi šarm i sekspil kojima je unazad desetljeća tako privlačila muške poglede? Ako je suditi prema prvim informacijama iz Kuala Lumpura, odgovor je - da!

Bivša teniska manekenka stigla je u glavni grad Malezije ne bi li promovirala skorašnji spektakl Showdown of Champions 2009, no za razliku od drugih sličnih prigoda, njezina pojava ipak nije izazvala toliko histerije.

Službeni fotografi slikali su lijepu Anu na nekoliko lokacija u Kuala Lumpuru, no nigdje njezina pojava nije izazvala znatiželjne poglede. Čak su i turisti radije fotografirali tamošnje zgrade i kulturne vrednote, umjesto da barem na trenutak objektive okrenu u smjeru ruske ljepotice.

Kako bilo, šture informacije koje stižu iz daleke Malezije govore da je Ana odradila svoj sponzorski dio posla vrlo profesionalno, zatim je zakasnila na ručak s nekim od ministara, a klinci iz jednom tamošnjeg teniskog kluba još čekaju da im se ukaže 28-godišnja Ruskinja.

No, domaći novinari zato nisu propustili objaviti da je njezin brak s Enriqueom Iglesiasom još uvijek čvrst i postojan. A to je za buduće tenisače sigurno jako važna informacija.