TEŠKE RIJEČI

Fury optužuje braću Kličko: Varalice, htjeli ste me drogirati!

01.12.2015 u 12:28

Bionic
Reading

Iako se činilo kako će prestati s provokacijama nakon što je Vladimira nazvao velikim šampionom u subotu navečer u Düsseldorfu, Tyson Fury nastavlja s teškim riječima na račun ukrajinske braće...

Fury je Vladimiru Kličku oduzeo sve pojaseve svjetskog prvaka, pobjedom na bodove u meču za titulu, a zatim je izjavio kako su provokacije uoči borbe bile samo dio showa i protivnika zamolio za razumijevanje. No, samo dva dana kasnije zasipao je Ukrajince novim optužbama.

'Imao sam iz pouzdanog izvora dobre informacije da ne smijem ništa dirati u svlačionici, jer bi me mogli pokušati drogirati. Kući samo otišao dehidriran, ali nisam ništa dirao. Bio sam prestrašen da bih mogao pasti na doping testu,' izjavio je u ponedjeljak Tyson Fury uvjeren da je u vodi u svlačionici bila droga.

'Oni su varalice. Iznimno su dobri u varanju. Bilo je toliko malih stvari koje su me trebale pogoditi, kao što su pogodile borce u prošlosti, ali mene nisu.'

Fury je spreman dati priliku za revanš čovjeku koji je gotovo deset godina vladao svjetskim boksom.

'Ne vjerujem da može bolje od toga. Analizirat će to, pametan je on momak. Ako misli da ima šanse, idemo se boriti ponovo,' kaže 27-godišnjak uživa u najvećem trenutku svoje slave.

Iz Kličkovog tabora odmah je stigao odgovor.

'On priča toliko gluposti da ne želim ulaziti u to. Bolje boksa nego što koristi mozak,' kaže menadžer Bernard Bönte.

Uzvrat Furyja i Klička očekuje se u svibnju.