NA KRAJU I PJESMA

Fury sredio Klička pa zaplakao i priznao da je glumio!

29.11.2015 u 09:15

Bionic
Reading

Tyson Fury priznao je nakon pobjede nad Vladimirom Kličkom da nije očekivao da će suci presuditi u njegovu korist u Düsseldorfu te da je provociranje ukrajinskog šampiona uoči meča bila samo gluma kako bi učinio show atraktivnijim...

Nakon 11 godina mlađi brat Kličko doživio je svoj prvi poraz ove subote. U taktičkoj borbi bez mnogo plasiranih udaraca Tyson Fury nadmudrio je Vladimira i tako mu oduzeo čak četiri pojasa svjetskog prvaka.

'Pobijedio sam zbog moći Isusa Krista,' ponosno je izjavio nakon meča britanski 27-godišnjak te zatim priznao da je mislio kako mu suci neće dati pobjedu, s obzirom da su mu uzeli bod zbog ilegalnog poteza u klinču potkraj borbe.

Iako je provocirao ukrajinskog prvaka na svakom koraku u najavi ovog meča, na vaganju kao i u početnim rundama borbe, Fury je na kraju priznao da je to sve bilo samo dio showa.

'Vladimire, ti si veliki šampion i hvala ti što si mi dao priliku. Ono sve prije borbe su bili zabava i igre. Ja sam mlad i htio sam napraviti show. Svi su nekada bili mladi, vjerujem kako me razumiješ,' kaže Britanac koji se prilikom izjave na kratko i rasplakao.

Kličko je priznao da su brzina i dugačak raspon ruku presudili, a Fury je nakon 12 rundi borbi imao snage čak i zapjevati svojoj supruzi: