SRAMOTNI NOKAUT

Nevjerojatno prljav potez srpskog boksača!

20.11.2015 u 09:21

Bionic
Reading

Za većinu boksača normalna je stvar pozdraviti se s protivnikom u početnim sekundama borbe, ali Radivoje Kalajdžić to je iskoristio da bi nokatirao protivnika, što je izazvalo žestoke reakcije među ljubiteljima boksa, posebno u Srbiji...

Kalajdžić još uvijek ne zna za poraz u svojoj profesionalnoj karijeri, no njegova 21. pobjeda bila je protiv svih pravila boksačkog fair playja. Naime, uvriježen je u ovom sportu međusobni pozdrav boraca u prvoj sekundi borbe, dodirom šakama prije nego krene pravi obračun.

No, Radivoje je pozdrav iskoristio da odmah napadne Fabia Garrida i nokautira ga nakon samo tri sekunde.

Iako je takav potez sukladan pravilima jer je borba već počela i Garrido je donekle kriv što nije bio oprezniji, Kalajdžićev prljavi trik izazvao je bijes ljubitelja boksa, posebno u Srbiji, a na društvenim mrežama ga nazivaju 'sramotom srpskog boksa'.

Kako piše Fightsite.hr, bila je to 14. pobjeda Kalajdžića nokautom, no sigurno si njom nije učinio uslugu za nastavak karijere.

Friday Night Lights Out! Premier Boxing Champions is off to an incredible start and the main card is live at 9/8c. #PBConSpike

Posted by Spike on 13. studeni 2015