KAD ZVIJEZDE UGASNU

'Strašni' Hulk htio se ubiti zbog žene

22.10.2009 u 19:08

Bionic
Reading

Svojedobno jedna od najvećih kečerskih zvijezda pokušala se ubiti zbog razvoda od dugogodišnje supruge Linde. Hulk Hogan u jednom trenutku imao je sve, a već u drugom bio je na dnu dna, barem tako tvrdi u svojoj autobiografiji

Zlatno doba slave Hulka Hogana

Amerikanci zbog nečega jako vole wrestling, štoviše, ludi su za tim sportom, a od kečera stvaraju zvijezde koje se slavom mogu mjeriti s nekim od najvećih svjetskih sportaša. Hulk Hogan svojedobno je bio ultra zvijezda, snimao je reklame, filmove, prodavao tisuće i tisuće navijačkih rekvizita, no danas je ne samo pomalo zaboravljen, već i prema vlastitom priznanju, na dnu dna.

U autobiografiji pod nazivom 'Moj život izvan ringa' Hulk, koji izuzetno podsjeća na Hogara Strašnog, priznaje da je razmišljao o samoubojstvu zbog razvoda od dugogodišnje supruge Linde, a jako teško mu je palo i uhićenje sina Nicka. Iz kruga smrti izvukla ga je kći slavnog Mohameda Alija, Laila.

'Bilo je vremena kad sam izlaz vidio samo u boci žestice i hrpi pilula, a onda sam u takvom stanju jednom zamijetio i pištolj u ruci. Bio sam jako nepažljiv, držao sam prst na obaraču, a cijev na čelu. Da sam još samo malo stisnuo prst, raznio bih si mozak', napisao je Hulk Hogan i u daljnjem tekstu priznao kako mu je Laila Ali zapravo spasila život. I ona je potvrdila da je znala da miješa rum i tablete Xanaxa i da je bio samo na korak od smrti:

Linda s dečkom u šetnjici...

'Sjećam se da sam s Hulkom radila na setu 'Amerčkih Gladiatora' i da je izgledao očajno. Jako ga je pogodila rastava nakon 29 godina zajedničkog života s Lindom. Zvala sam ga s vremena na vrijeme, razgovarali smo i on se izvukao iz depresije.'

Hulk, pravim imenom Terry Gene Bollea, danas ima 56 godina, a iza sebe mnoštvo mladih ljubavnica, pa se pretpostavljalo da je to bio razlog razvoda. No zapravo je supruga Linda ta koja je inicirala razvod, ali zato što je švrljala i 'zaigrala se sa 19-godišnjim Charliejem Hilom, koji je išao u školu s njihovim sinom Nickom i bio 30 godina mlađi od Linde. Upravo tada je i ostavila Hulka. Nick je 2007. osuđen na devet mjeseci zatvora zbog izazivanja automobilske nesreće s teškim posljedicama.