KARATE TOP TEN

U Zagrebu najjači ženski turnir na svijetu

04.11.2015 u 16:16

Bionic
Reading

Hrvatska metropola ovoga će vikenda po 13. put ugostiti najbolje karatistice svijeta. Karate klub Princ u suradnji s Hrvatskim karate savezom i Zagrebačkim karate savezom, u subotu, 7. studenog 2015. godine organiziraju veliku tradicionalnu međunarodnu karate priredbu pod nazivom Zagreb Karate Fest-TOP TEN

Priredba se sastoji od dva natjecanja, TOP TEN za žene (s početkom u 19.30 sati) i Otvoreno prvenstvo Zagreba (s početkom u 9.00 sati), na kojem se predviđa nastup oko 500 natjecatelja od mlađih uzrasta do seniora iz više zemalja.

Cilj priredbe je afirmirati Republiku Hrvatsku i Grad Zagreb u svijetu, te afirmirati karate sport u Republici Hrvatskoj i Gradu Zagrebu.

Vrhunska karate priredba - TOP TEN jedinstvena je i najjača manifestacija za žene na svijetu, a okupit će sam vrh karate svijeta, 10 aktualnih seniorskih osvajačica medalja sa Svjetskog i Europskog prvenstva. Nastupit će predstavnica Rusije - Inga Sheroziia, predstavnica Egipta – Shymaa Alsayed, predstavnica Turske – Meltem Hocaoglu, predstavnica Slovačke – Viktoria Semanikova, predstavnica Ukrajine – Anita Serogina, predstavnica Srbije - Sanja Cvrkota, predstavnica Francuske – Lucie Ignace, predstavnica Crne Gore – Marina Raković, te dvije predstavnice Republike Hrvatske - Maša Martinović i Ana Lenard.

Ulaz je besplatan

Program je na rasporedu u subotu, 07. studenog 2015. godine u Zagrebu, dvorana 2 Doma sportova (Trg Krešimira Ćosića 11), s početkom u 19.30 sati. Priredba će se održati pod geslom 'Stop nasilju! Karate sportom protiv nasilja!'. Ulaz je slobodan (besplatan).

Utemeljitelj Karate TOP TEN-a gospodin Novica Bogdanović rekao je da je iznimno ponosan što su Hrvatska i Grad Zagreb kolijevka najjačeg turnira za žene u svijetu, da je to velika čast za Hrvatsku i Grad Zagreb jer time promičemo ljepotu i dobrotu naše domovine i Grada Zagreba.

'Mi spadamo u sam vrh karate sporta kada je riječ o ženama. Bit će to vrhunska priredba', rekao je predsjednik Hrvatskog karate saveza Stjepan Čelan.

Gospodin Bogdanović je na kraju još jednom pozvao sve ljubitelje sporta da nam u što većem broju dođu ove subote, 07.11.2015., dvorana 2 Doma sportova u 19.30 sati i uveličaju ovu manifestaciju za koju je pripremljen bogati program: 10 najboljih natjecateljica svijeta pokazat će u Zagrebu koja je najbolja, gledatelji će uživati u karate borbi, nastupu muške i ženske nacionalne selekcije u katama, također uživat će i u plesnim točkama plesnog kluba Megablast, u glazbi naših mladih glazbenica, kao i u modnoj reviji na kojoj će vidjeti izabrane kraljice.