TURNIR VEĆ PRESELJEN

Šok za hrvatski tenis: Ugašen Zagreb Indoors!

07.10.2015 u 11:53

Bionic
Reading

Nakon 10 godina održavanja jedinog hrvatskog dvoranskog ATP turnira Zagreb Indoorsu došao je tužan kraj...

Objavu uprave turnira, koja je tim putem obavijestila javnost, prenosimo u cijelosti:

'Najljepše svima zahvaljujemo na deset predivnih godina druženja, korektnom izvještavanju i velikom zanimanju za ATP teniski turnir PBZ ZAGREB INDOORS.

Turnir se 2016. godine seli u glavni grad Bugarske, Sofiju. Veliki rezultati i pohvale igrača za organizaciju proteklih 10 godina PBZ ZAGREB INDOORSA, uvijek će ostati zapisani u analima bijelog sporta. Nastupila su velika svjetska teniska imena: Novak Đoković, Andy Murray, Stan Wawrinka te perjanice hrvatskog tenisa i osvajači zagrebačkog turnira: Marin Čilić, Ivan Ljubičić, Ivan Dodig te Ivo Karlović i Borna Ćorić. Hrvatska publika uživala je u istinskom tenisu, a mladi naraštaji imali su rijetku priliku zaigrati s profesionalnim igračima i osjetiti pravu turnirsku atmosferu.

Doveli smo CNN u Zagreb, na 5 kontinenta u više od 160 zemalja svijeta, slika Zagreba i TV prijenosi obišli su svijet. Veliko srce organizatora i partnera stvorili su ugođaj o kojem će se još dugo pričati. Na ponos i ugled gradu Zagrebu,' pišu iz uprave na čelu s Brankom Horvatom i Goranom Ivaniševićem.Vukli su dok je išlo, ali bez novaca u profesionalnom sportu - ne ide...