AKO JE ISTINA...

Procurilo ime Fedorovog protivnika; fanovi razočarani

07.10.2015 u 10:25

Bionic
Reading

Ime protivnika Fedora Emelianenka trebalo bi biti objavljeno u četvrtak na konferenciji za medije. No, jedan od izvora, koji je upućen u događanja u japanskoj promociji, obznanio je tko bi to mogao biti

Fedor Emelianenko bi se 31. prosinca u Japanu trebao boriti protiv kick-bosača Singha Jaideepa. Tako barem tvrde dobro upućeni izvori koji su povezani s japanskom promocijom na čijem je čelu bivšu šef PRIDE-a Nobuyuki Sakakibara.

Indijsko-japanski teškaš je dosad odradio jedan meč u MMA karijeri u kojem je u lipnju 2013. svladao Aliraza Tavaka, a u kick boks karijeri ima omjer 40-10 (1NC). Bio je pobjednik K-1 Grand Prixa 2009. u Seulu, ali od studenog 2011. nije ostvario niti jednu pobjedu. U tom je periodu odradio tri meča i sva je tri izgubio. Posljednji poraz dogodio se u svibnju prošle godine kad je prekidom izgubio od Fatiha Ulusoyja iz Turske.

Hoće li Singh Jaideep uistinu biti Fedeorov protvnik u povratničkom meču saznat ćemo za dva dana, no prema komentarima na društvenim mrežama fanovi ruskog borca su razočarani.