ZIMNICA I AJVAR

Trener Vujović kao gost emisije HRT-a udario po HRT-u!

29.09.2015 u 16:04

Bionic
Reading

Veselin Vujović je čovjek koji nema dlake na jeziku, a dokazao je to i kao gost emisije 'Stadion' na HRT-u, u kojoj je opalio po toj nacionalnoj televiziji

Strateg rukometaša Zagreba gostovao je na HRT-u, o čemu smo već pisali, ali od cijelog razgovora bio je zanimljiviji njegov obračun s tom TV kućom.

Podsjećamo, naša javna televizija nije izravno prenosila utakmicu drugog kola Lige prvaka u Celju (iako je kupila prava), nego je dala snimku u kasnom terminu. U vrijeme susreta (subota od 18 sati) na HRT-u 3 i HRT-u 4 bili su prikazani španjolski dokumentarci.

PPD Zagreb već je izdao oštro priopćenje zbog toga, a na svoje je došao i Vujović. Voditelj Viki Ivanović najavljivao je dvoboj trećeg kola protiv Veszprema u Areni, a rukometni stručnjak je opalio:

'Pozivam sve gledatelje da dođu jer će se možda u tom terminu na televiziji emitirati proizvodnja ajvara. To je sad aktualna tema, jesen je, pa ljudi spremaju zimnicu. Barem da dođu, jer možda neće gledati u izravnom prijenosu, i pomognu nam da pobijedimo.

Ivanović je pokušao spasiti stvar pa je rekao 'kako krive odluke nisu odluke sportskog programa'.