NAŠLA SILU I ČEKA REVANŠ

Dominantna Sandra 'zaprijetila' velikoj dužnici sa Kube

08.09.2015 u 21:21

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković napokon je 'skinula majmuna s ramena' na mitingu u svom gradu i u velikom stilu pokazala koliko vrijedi

Rekord ženskog diska na zagrebačkom Hanžekovićevom memorijalu napokon je u pravim rukama. Sandra je bacila tri puta u svom stilu i popravila rekord za tri i pol metra na aktualnih 69.88. Čak i njezin drugi rezultat večeri bio bi dovoljan za svjetsko zlato na nedavnom SP-u Pekingu...

'Napokon se na Hanžeku sve poklopilo onako kako sam ja htjela. Rekord je konačno moj i konkrentice će mi ga teško oduzeti. Napokon je disk letio kako spada, a željenih 70 metara mi je idealan motiv za iduću godinu,' kaže Sandra i vraća se na Peking.

'S ovim hicima sam valjda pokazala kojega je sjaja medalj trebala biti. U prva dva hica sam previše razmišljala. Na sigurno, da ne promašim... I onda padaju na 62 metra. Rekla sam si: Ili bacaj kako najbolje znaš ili idi kući! I onda sam pronašla silu i došla do rezultata,' nastavlja Sandra i okreće se idućem mitingu. U petak je u Bruxellesu čeka finale Dijamantne lige i Kubanka Caballero koja joj je uzela svjetsko zlato.


'Otkrit ću vam jednu tajnu. Danas nisam bila u svom 'najboljem šusu', nije isto kao kada te čeka najveća konkurentica. U Bruxellesu očekujem još bolje izdanje koje čuvam za onu koja nosi moju medalju,' baca rukavicu u lice Kubanki koja sa 70.65 i dalje drži najbolji zabilježeni rezultat sezone.

Sandra je odavno osigurala novi dijamant, ali obračun u Bruxellesu jako joj je važan iz drugog razloga. Tamo ide izravnati račune.