VELIKO ČETVRTFINALE

Amerikanci ne vjeruju Čiliću; Tsonga sam sebe oduševio!

08.09.2015 u 10:25

Bionic
Reading

Marin Čilić na nizu je od 11 uzastopnih pobjeda na US Openu. Sljedeći mu je izazov Francuz Jo-Wilfried Tsonga (utorak u večernjim satima), koji u meč s braniteljem naslova ulazi s mnogo samopouzdanja

Očekuje nas veliki četvrtfinalni meč. Čilić protiv Tsonge na ATP Touru ima omjer 4-1, dobio je posljednja tri njihova sraza, ali prema američkim medijima koji analiziraju parove na US Openu francuski tenisač je favorit na papiru, u ovom trenutku im izgleda bolje.

Tsonga na posljednjem grand slamu zaista igra briljantno, nije izgubio ni set ni servis u prva četiri kola, pršti od samopouzdanja i jasno poručuje:

'Imam osjećaj da igram svoj najbolji tenis i nadam se da ću tako nastaviti. Bio je to veliki tjedan, priželjkujem nešto slično i sljedećih dana', izjavio je Tsonga koji je ponovio svoj najbolji rezultat na US Openu iz 2011. godine.

Nešto o Čiliću.

'On je dobar igrač. Pobijedio me je par puta u prošlosti u velikim mečevima. Moram se dobro pripremiti, najbolje što je moguće i pokušati pronaći put do prolaska.'