PEH ZA SUPARNICU

Serena do slavlja stigla na bizaran način; za pola sata

01.09.2015 u 10:11

Bionic
Reading

Serena Williams uvjerljivo je krenula u obranu naslova na US Openu, a na terenu protiv Ruskinje Vitalije Diačenko zadržala se znatno kraće od predviđenog – tek 30 minuta

Amerikanka Serena Williams u ovome trenutku ima sva četiri grand slama u svojim rukama, a na ovogodišnjemo US Openu lovi svoj 22. u karijeri kojim bi se izjednačila na drugom mjestu s legendarnom Njemicom Steffi Graf (Margaret Court ima 24).

U meču prvog kola do trijumfa je došla na bizaran način. Prvi je set dobila sa 6-0, u drugom je krenula sa 2-0 da bi suparnica prišla sutkinji i predala.

Što se dogodilo s Ruskinjom? Ona je prije susreta, još na zagrijavanju zadobila ozljedu, tražila liječničku pomoć, no nije pomoglo. Pokušala je igrati što je bilo pomalo hrabro i bizarno, jer se teško kretala, a poslije osam gemova odustala. Ozljeda stopala u krivom trenutku, jer joj je Serena uzor. No popusta za nju nije bilo čak iako je igrala vidno ozlijeđena.

'Ovo je bilo nešto drugačije i bizarno. Ali isto tako sam bila cijelo vrijeme fokusirana na meč', izjavila je Serena i dodala:

'Mogu osjetiti ljubav i potporu na svojem putu. Što god da se dogodi, ovdje sam kao kod kuće.'