ZANOSNA BRAZILKA

Playboyeva zečica na rubu ispunjenja olimpijskog sna

21.08.2015 u 02:12

Bionic
Reading

Prekrasna brazilska odbojkašica Mari Paraiba postala je poznata poziranjem za tamošnje izdanje Playboya, no neovisno o svojem atraktivnom izgledu došla je na rub najvećeg sportskog ostvarenja karijere

Iza Mari Paraibe već sada je burna sportska priča, a s 29 godina najbolje stvari, čini se, tek su pred njom. Majka odbojkašica od rane ju je mladosti usmjerila prema odbojci i do 2012. strpljivo je gradila karijeru u drugom najpopularnijem sportu u Brazilu. 2011. godine postala je sa svojom državom i prvakinja na Univerzijadi, no godinu dana kasnije ozlijedila je koljeno...

Uzela je stanku od odbojke i fotografirala se za brazilski Playboy, no povećana popularnost nije ju ulijenila, već se preko odbojke na pijesku vratila u dvoranu i natjecateljski ritam te pronašla novi klub s jednim ciljem - nastupom na Igrama u Riju.

Izborila je pozivnicu za selecao i nastup na Panameričkim igrama prošlog mjeseca te osvojila srebro, ali zna da još nije na cilju.


'Znam da ovi nastupi ne znače mnogo, ali spremna sam na veliki rad i borbu s najboljim djevojkama u zemlji. Neću odustati,' prenosi 24 sata izjavu Mari koja je sve što je dobila, zaslužila napornim treningom. Fasada je samo bonus.