NIŠTA OD CRO COPA

Vraćanje duga; Fedor je napokon otkrio s kime se želi boriti!

29.07.2015 u 16:20

Bionic
Reading

Vijest da se Fedor Emelianenko vraća MMA borbama probudila je maštu svih ljubitelja slobodne borbe. Od navijača pa do boraca, svi su se počeli upuštati u procjene tko bi mogao biti Fedorov prvi protivnik

Tri godine trajala je pauza Fedora Emelianenka koji se potpuno oporavio od svih ozljeda i najavio da se vraća borbama. Nagađalo se kojoj će se organizaciji priključiti i tko bi mu mogao biti prvi protivnik.

Sad se konačno oglasio i Fedor, koji je tijekom posjeta forumu mladih 'Mašuk 2015.', otkrio s kim bi se želio boriti kad se vrati.

'Želio bih se boriti protiv Fabricija Werduma', prenio je Fedorovu izjavu Mixfight.ru.

Jedan od svojih rijetkih poraza u karijeri Fedor (34-4) je doživio upravo protiv aktualnog UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji. Bilo je to 2011. pod okriljem Strikeforcea, a Werdum je tom prilikom prekinuo deset godina Fedorove dominacije, piše Fight Site

Navodno se pregovora o dolasku u UFC, a Fedor i njegov menadžer traže borbu za naslov nakon prvog meča. Kao mogući prvi protivnici spominju se Josh Barnett za meč u Japanu na UFC Fight Nightu 76, što znači da bi Fedor zamijenio Roya Nelsona, ili pak Frank Mir.

Inače, mnogo fanova MMA voljeli bi vidjeti novu borbu između Fedora i Cro Copa. Prije deset godina slavio je Rus jednoglasnom odlukom sudaca poslije tri runde, a taj meč mnogo puta se u raznim izborima za najbolje borbe svih vremena našao na prvom mjestu.

Poraz Fedora od Werduma
Rus je dobio Cro Copa u meču svih mečeva