ZAŠTO ONDJE IGRA?

Srbi uvjereni da Englezi ne vole Đokovića; evo zašto to misle!

06.07.2015 u 09:15

Bionic
Reading

Nakon dana odmora nastavlja se turnir u Wimbledonu, a u ponedjeljak je na rasporedu nekoliko velikih teniskih mečeva

Program na centralnom terenu (od 14 sati) otvaraju međusobnim susretom američke sestre Serena i Venus Williams, nakon njih su na redu domaći ljubimac Andy Murray i hrvatski 'bombarder' Ivo Karlović (oko 15.30), a zatim će prolaz u četvrtfinale tražiti Švicarac Roger Federer protiv Španjolca Roberta Bautiste Aguta.

Kao što se može vidjeti na glavnom terenu nije bilo mjesta za meč prvog igrača svijeta i branitelja naslova u Wimbledonu Novaka Đokovića. Srpski tenisač igra na terenu broj jedan, i to treći meč protiv Južnoafrikanca Kevina Andersona, a prije njihovog ogleda na programu su dvoboji Ruskinje Marije Šarapove i Kazahstanke Zarine Diyas te Švicarca Stanislasa Wawrinke s Belgijcem Davidom Goffinom.

Srpski portal Kurir zato piše 'Englezi baš ne vole Novaka, Đokovića zbog Federera izbacili sa centralnog trerena u Wimbledonu' te zaključuju kako je organizator donio čudnu odluku.

Dodajmo kako danas igra još jedan hrvatski predstavnik Marin Čilić i to na terenu broj tri. Njegov meč je treći protiv Amerikanca Denisa Kudle i trebao bi početi oko 15.30.