KRATAK FITILJ

Opaka Serena; ovako je poručila gledateljima da zašute!

04.07.2015 u 12:38

Bionic
Reading

Serena Williams je nakon velike borbe u tri seta (6-2, 4-6, 7-5) svladala Heather Watson, a za vrijeme meča se verbalno sukobila s publikom

Najbolja tenisačica svijeta je temperamentna i često je ulazila u konflikte sa sucima, gledateljima i suparnicama.

U trećem kolu je svladala posljednju Britanku u pojedinačnoj konkurenciji. Bio je to neizvjestan meč za koji je trebalo imati živaca, a Sereni su malo popustili u završnici odlučujućeg seta kada je imala dvije break lopte za izjednačenje (5-5).

Gledatelji su, kao što se to očekivalo, podržavali domaću tenisačicu, a nakon jedne rasprave Amerikanke sa sucem, uslijedili su glasni zvižduci i negodovanje.

Serena je u samo jednoj sekundi pokazala svoj temperament, zaprijetila je mašući prstom gledateljima i poručila im nešto u stilu da je ne iskušavaju.

Inače, Serenu očekuje meč osmine finala sa starijom sestrom Venus, a njih dvije su zajedno osvojile Wimbledon čak deset puta, svaka ima pet titula.

'Očekujem da više ljudi navija za Venus. I ja bih navijala za Venus. Ona je prošla kroz toliko toga. Inspirirala je mene, ali i mnoge druge ljude svojom nevjerojatnom pričom', izjavila je Serena očigledno aludirajući na probleme sa zdravljem koje je imala starija sestra.