JAČA NEGO IKAD

Muke za sudionicu Wimbledona; bolesne poruke i prijetnje smrću!

02.07.2015 u 09:51

Bionic
Reading

Britanska tenisačica Heather Watson (23) plasirala se u treće kolo Wimbledona te je tako na najbolji mogući način pokazala da je nisu zaplašile prijetnje smrću koje je dobivala preko društvene mreže

Mlada Britanka ostala je jedina domaća tenisačica u pojedinačnoj konkurenciji te je prolaskom u treće kolo, preko Slovakinja Cibulkove i Hantuchove, izjednačila svoj najbolji rezultat u All England Clubu (2012).

U svojoj karijeri ni na jednom grand slamu nije prošla u osminu finala, a u ovom 19. pokušaju suočit će se najtežom mogućom preprekom, prvom nositeljicom Serenom Williams. S Amerikankom nikada nije igrala.

'Ona je nevjerojatna sportašica, veliki šampion. Favorit je na svakom turniru na kojem se pojavi. Ona je najvjerojatnije najteža suparnica, ali osjećam da u takvim mečevima nemam što izgubiti i na to gledam pozitivno', izjavila je Watson, a prenosi Yahoo Sports.

No ova tenisačica s Otoka zanimljiva je medijima zbog nekih drugih stvari. Na svojem Twitter profilU dobivala je 'bolesne' poruke čak i nekoliko prijetni smrću. Ona je za to okrivila osobe koje se klade.

'To su ljudi koji nemaju života. Kukavice koje misle da mogu bilo što pričati. To je tako postalo uobičajeno da me više ne dira. Komentari su pozitivni kada pobjeđujem, ali ne i kada gubim. Oni se ne bi trebali kockati', rekla je Watson te jasno poručila:

'I dalje ću, bez obzira na sve, koristiti društvene mreže. Uživam objavljivati komentare i fotografije.'