NIŠTA OD ČETVRTFINALA

Čilić: Totalno sam zakakazao u završnicama poena

01.06.2015 u 19:18

Bionic
Reading

Ni u trećem pokušaju najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić nije uspio izboriti mjesto u četvrtfinalu Roland Garrosa, nakon što ga je u ponedjeljak u osmini finala sa 6:2, 6:2, 6:4 nadigrao Španjolac David Ferrer.

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić rekao je nakon poraza od Davida Ferrera u osmini finala Roland Garrosa da mu je najviše žao što nije odigrao pravi meč, ali da je ukupno gledano zadovoljan svojim nastupom u Parizu.

'Osjećao sam se fizički svjež, no totalno sam zakakazao u završnicama poena. Bilo je barem 20-ak poena koje sam samo trebao završiti, pa sam sve prosipao u zadnjem udarcu. Jednostavno, nisam imao koncepciju kako završiti poen', izjavio je u ponedjeljak Čilić za internetski portal jedinog hrvatskog teniskog magazina (revija-tenis.com).

Bio je to Čilićev treći nastup u osmini finala na Roland Garrosu i treći poraz u tri seta.

'Najviše mi je žao što nisam odigrao pravi meč, no ukupno gledajući s nastupom mogu biti zadovoljan. Odigrao sam tri odlična meča, malo vratio izgubljeno samopouzdanje što mi daje nadu da ću na travnatoj podlozi, od koje dosta očekujem, biti na najvišoj mogućoj razini', zaključio je Marin

Čilić će do nastupa na travi u Wimbledonu zaigrati na turnirima u Stuttgartu (8-14. lipnja) i londonskom Queen’s Clubu (15-21. lipnja).