PRIJETNJA

Poručio omiljenom Hrvatu: Skinut ću ti glavu!

06.05.2015 u 18:54

Bionic
Reading

U noći sa subote na nedjelju 10. svibnja u Adelaideu će se održati meč u kojem će se Stipe Miočić suprotstaviti Marku Huntu. Za oba će borca taj dvoboj biti od iznimne važnost s obzirom na planove da napadnu naslov prvaka u UFC-ovoj teškoj kategoriji

Na UFC-ovoj ljestvici najboljih teškaša Miočić i Hunt su pozicionirani jedan do drugog, na četvrtom i petom mjestu izazivača. Hunt je uoči meča izjavio da se dobro pripremio i spremno čeka novi izazov.

'Ja sam moderni gladijator i bit će to sjajna borba te se veselim što ću svima pokazati da sam najbolji borac na svijetu', izjavio je Hunt, a prenosi Fight Site.

Možda Hunt nije najbolji borac na svijetu, ali svakako je jedan od najboljih udarača. Međutim, Hunt ne misli da je samo dobar udarač već da ima i ostale vještine na višoj razini od Miočića.

'Bolji sam u svemu. Znam svoj plan. Uči ću oktogon i ozlijediti ga. Svi znaju što pokušati. Pokušat ću mu skinuti glavu. Za ovo sam rođen. Borac sam. Stavit ću svoju desnu ruku na njegove usne i bit će gotov', rekao je Hunt.

Mark Hunt je uvjeren u pobjedu