OSVAJAČICA DVA GRAND-SLAMA

Još jedna članica teniske elite pripremala se u Novigradu!

28.04.2015 u 15:12

Bionic
Reading

Nakon Serene Williams još jedna poznata tenisačica boravila je na pripremama u Novigradu.

Osmodnevni boravak u živopisnom istarskog gradiću koji u zadnje vrijeme sve više postaje mjestopriprema vrhunskih sportaša, Bjeloruskinja Victoria Azarenka, dvostruka osvajačica Australian Opena (2012. i 2013. godine) a trenutno 31. igračica svjetske rang-liste, iskoristila je za treninge i kratki odmor pred turnire u Madridu, Rimu i za Franch Open.

Prema riječima trenera Saše Bajina koji je porijeklom iz Novigrada, a zaslužan je i za prošlogodišnji boravak Serene Williams, Novigrad je odabran zbog odličnih uvjeta za pripreme profesionalnih sportaša.

'Novigrad zaista pruža sve potrebno; susretljive i nenametljive domaćine te izvrsne terene, fitness i wellness centar Hotela Maestral koji je već ugostio poznate sportske klubove. Victoriji se jako svidjela Istra pa nema razloga da ne posjetimo Novigrad i dogodine', zaključio je Bajin.

Jedna od ponajboljih svjetskih tenisačica, nije zaboravila ni najmlađe, članove Tenis kluba Novigrad s kojima je podijelila iskustva i potpisala se na loptice polaznika novigradske škole tenisa.

S obzirom da je u Novigradu stasao i zlatni londonski olimpijac Giovanni Cernogoraz, nije isključeno da neka buduća zvijezda svjetskog tenisa bude upravo iz Novigrada, komentirali su u gradu u kojem dolazak vrhunskih sportaša sve više postaje pravilo a ne iznimka.