POŽAR U LEDENOJ

Hokejašima Medveščaka izgorjela oprema

02.10.2009 u 14:11

Bionic
Reading

Prije utakmice osmog kola hokejaške EBEL lige, Medveščak je snašla nevolja. U Ledenoj dvorani je izbio požar, te je izgorjela oprema igrača hrvatske momčadi

Osim što su 'medvjedi' nanizali četiri poraza te na gostovanju kod mađarske Albe Volan ne mogu računati na Matu Mlađenovića, Marka Lovrenčića, Alana Letanga te Mike Prpicha, hokejašku družinu iz Hrvatske je snašla nova nevolja.

U 6.31 sati u petak izbio je požar u svlačionici Medveščaka u Domu sportova koji je oštetio veći dio opreme. Gašenju požara prvi su pristupili dežurni djelatnici dvorane, a ubrzo su stigli i vatrogasci. Požar je u vrlo kratkom roku nakon što se oglasio protupožarni alarm dvorane lokaliziran i vrlo brzo ugašen, no ipak je uspio oštetiti veći dio opreme. Požar je uzrokovalo upaljeno električno sušilo za opremu koje je zapalilo tepih, a požar se zatim proširio se na ostatak svlačionice i opremu igrača.

Iako su iz kluba od vodstva EBEL-a zatražili odgodu utakmice, čelnici natjecanja nisu im izašli u susret i 'medvjedi' će danas u 19.15 morati izaći na led.