STARA ŠKOLA

Borilačka legenda bez dlake na jeziku o trijumfu Cro Copa!

14.04.2015 u 12:25

Bionic
Reading

Mark Coleman jedan je od veterana i pionira slobodne borbe. Profesionalnu karijeru zaključio je 2010. porazom od Randyja Couturea, a sada je komentirao trijumf Cro Copa protiv Gonzage

Prije deset godina, na Prideu 29, borio se protiv Mirka Filipovića. U tom je meču slavio Cro Cop nokautom u prvoj rundi. Coleman i Mirko Filipović obilježili su ovaj sporta, a u The MMA Houre rekao je ponešto o meču Cro Copa i Gabriela Gonzaga te nije krio da je navijao za nekadašnjeg suparnika iz Pridea.

'Veliki sam fan svih 'old school' tipova, moraš biti, a Cro Cop je jedan od nekoliko aktivnih. Kada sam se borio s njim u Prideu bio je u najboljoj formi. Pretukao me i imao sam osjećaj da je najsnažniji borac s kojim sam se ikada borio. Razočaralo me što mu nije išlo UFC-u, no on se očito voli boriti. Njegovo tijelo ga drži, to je najbolji dio, a borci se žele boriti kada znaju da još uvijek mogu nokautirati nekoga kao što je to on napravio. Borci ne odustaju i sretan sam što ga tijelo još uvijek služi. Njegov sam fan. Malo je boraca stare škole ostalo. Naravno da sam navijao za njega', izjavio je Mark Coleman koji je član UFC-ove Kuće slavnih, a prenosi Fight Site.

Tijekom karijere je osvojio je dva UFC turnira i postao je prvi UFC prvak u teškoj kategoriji. Nakon toga je osvojio i Pride FC 2000 Openweight Grand Prix.