RUŽNE PSOVKE U FINALU

Đokovićev bijes prestrašio dječaka koji skuplja loptice!

06.04.2015 u 09:19

Bionic
Reading

Novak Đoković na impresivan način je po peti put osvojio veliki turnir u Miamiju i tako učvrstio svoju poziciju broj 1 u svijetu tenisa, no mora se naučiti bolje kontrolirati tijekom mečeva...

Srpski 27-godišnji tenisač nedvojbeno je velik i pošten sportaš, što je bezbroj puta dokazao na i izvan terena, no s obzirom da je uzor milijunima mladih, od njega se traži još i više. Naime, morat će u budućnosti naučiti kontrolirati svoje živce tijekom mečeva ili barem rukom prekriti usta prije nego što ispali ružne psovke kakvih je bilo u meču protiv Murrayja.

Sredinom drugog seta Murray je pokušao lobati Đokovića, a ovaj nije uspio reagirati na pravi način, nakon čega je uslijedila bijesna reakcija i nekoliko puta glasno izvikivanje najpoznatije psovke na ovim područjima koja se lako dala iščitati s usana (kratica: p.k.).

Svjetska javnost možda si nije mogla to prevesti kao mi pa je zato najveće kritike Đoković doživio zbog incidenta nakon izgubljenog seta. Novak je urlajući išao prema klupi i usput se izderao u lice dječaku koji mu je davao ručnik, što je malog prestrašilo, a suca natjeralo da opomene srpskog tenisača. Đokoviću nije bilo jasno zašto je kažnjen na što je dobio odgovor:

'Novak, to nije izgledalo dobro.'


Nole je u trećem setu smirio živce i stigao do 51. osvojenog turnira u karijeri, učvrstivši prvo mjesto na ljestvici. Što se igre tiče, ona je na vrhunskom nivou, samo još mora poraditi na vlastitoj samokontroli, jer ipak je u centru pažnje javnosti...