EMOTIVAN POST

Poznata sportska faca otišla iz Hrvatske i poručila cijeloj zemlji...

31.03.2015 u 07:00

Bionic
Reading

Stipe Miočić je u ponedjeljak sa zagrebačkog Plesa odletio za Sjedinjene Američke Države. 'The FireFighter' je proveo dva tjedna u gostima kod Mirka 'Cro Cop' Filipovića, gdje je stigao na poziv naše legende kako bi mu pomogao u pripremama za meč protiv Gabriela Gonzage

Stipe se na svojoj službenoj Facebook stranici zahvalio svim navijačima koji ga podupiru, dodavši da je ponosan što je Hrvat!

'Želim zahvaliti cijeloj Hrvatskoj koja me podupire. To mi mnogo znači. Ponosan sam što sam Hrvat. Ubrzo ću se vratiti. Hvala vam za svu ljubav i podršku koju dobivam od vas. Volim vas sve', napisao je Stipe uz fotografiju hrvatskog grba.

Miočić će se početkom svibnja boriti u Australiji protiv Marka Hunta pa je realno za očekivati da će tijekom ljeta opet navratiti u Hrvatsku i rodno mjesto svojih roditelja, Rtina pokraj Zadra.

I would like to THANK whole Croatia for supporting me. It means alot to me.I am proud to be Croatian. I will be back very soon. Thank you for the love and support you have given me. I love you guys.

Posted by Stipe Miocic on Monday, March 30, 2015