NIŽE NASLOVE...

Ostala kraljica: Martina Hingis opet u svjetskom vrhu

27.03.2015 u 08:55

Bionic
Reading

Posljednja velika tinejdžerska zvijezda svjetskog tenisa Martina Hingis nije dugo izdržala u mirovini i posljednjim rezultatima pokazuje da je povratak na terene bio - pun pogodak

Martina je, čim je prošle jeseni potvrdila povratak na terene, podcrtala kako u konkurenciji parova planira ponovno biti među najboljima. danas 34-godišnja šampionka s tonom iskustva na leđima nije govorila napamet, a naporni treninzi brzo su urodili plodom i Hingis je u prvoj godini upisala već petu turnirsku pobjedu. Plus trijumf u miksu s Paesom na Australian openu, njezina 15. Grand slam titula u svim konkurencijama!

U kombinaciji s Indijkom Saniom Mirzom u debiju iz snova osvojila je (bez izgubljenog seta) veliki turnir u Indian Wellsu i na novoj WTA ljestvici se nalazi na petom mjestu u konkurenciji parova. Obzirom da su se trenutno vodeće Talijanke Vinci i Errani odlučile razići teniski zaljubljenici vjeruju kako će trenutno trećaplasirana Mirza i Petoplasirana Hingis mogle naći i na samom vrhu.


'Bolje da se ne prisjećam koliko je prošlo od prvog naslova ovdje... Kada krenem tako razmišljati osjećam se toliko starom,' kaže Hingis i nastavlja u ozbiljnijem tonu: 'Sa Saniom sve funkcionira idealno. Ona priprema poene, ja ih završavam...Sada je na nama da nastavimo u istom ritmu i dođemo do vrha. Moja narav je takva, uvijek razmišljam o vrhu,' kaže Martina koja ima neizlječivi gen velike prvakinje.

Hingis i Mirza dominirale su kroz cijeli turnir u Indian Wellsu